Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt
Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V ή 220V με προσθήκη inverter
Available on backorder
Goodwe GW4K-DT 620V inverter δικτυου τιμές προσφορές, αγορά, κόστος νετ μετερινγκ , net metering
Ο Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικό Goodwe GW4K-DT (+DC-Switch/Wifi), 2-MPPT σειράς GoodWe SDT G2, είναι μια από τις καλύτερες διαθέσιμες επιλογές στον οικιακό και επαγγελματικό τομέα, λόγω των τεχνικών χαρακτηριστικών του, που τον καθιστούν έναν από τους καλύτερους μετατροπείς στην αγορά.
Με 50% υπερμεγέθη εισόδου DC, ικανότητα υπερφόρτωσης εξόδου 10% εναλλασσόμενου ρεύματος, οδηγεί αυτόν τον μετατροπέα στην πλήρη χωρητικότητά του προσθέτοντας επιπλέον αντανακλάσεις από το πίσω μέρος των διπλοπροσωπικών πάνελ, για να αυξήσετε την ισχύ εξόδου σας σε συνθήκες χαμηλής ηλιακής ακτινοβολίας.
Η υψηλή του απόδοση, της τάξης του 98,3%, οι βελτιωμένες δυνατότητες υπερμεγέθους και υπερφόρτωσης και το γεγονός ότι δεν απαιτεί μηδενική γραμμή για εγκατάσταση, το SDT G2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή στην αγορά αγορά.
Σε περιοχές όπου δεν επιτρέπεται η παροχή ηλιακής ενέργειας στο δίκτυο, οι εγκαταστάτες μπορούν εύκολα να ορίσουν ένα όριο εξαγωγής μέσω της εφαρμογής GoodWe με ένα απλό κλικ, καθώς το SDT G2 έχει ενσωματώσει μια ενσωματωμένη λειτουργία αντιστροφής ρεύματος στον μετατροπέα.
Πρώτα η ασφάλεια! Με το AFCI, ο μετατροπέας είναι σε θέση να ανιχνεύει αστοχία τόξου, στέλνοντας ειδοποιήσεις μέσω συστημάτων παρακολούθησης και διακόπτοντας το κύκλωμα ταυτόχρονα. Το GoodWe δεν προσφέρει μόνο αποτελεσματικότητα, αξιοπιστία, αλλά και ασφάλεια.
Max. DC Input Power: 6000 W
MPPT Input voltage range: 180-850 V
Nominal Output Voltage: 400V, 3L/N/PE
Protection Rating: IP65
Display / Communication: LCD & LED / WiFi or LAN or RS485
Size (Width x Height x Depth, mm): 354 x 433 x 147
Weight: 15 kg
Εγγύηση 5 χρόνια
Made in P.R.C.
Ως ενεργειακός συμψηφισμός νοείται ο συμψηφισμός της εγχεόμενης στο Δίκτυο ενέργειας από σταθμό παραγωγής με την απορροφώμενη ενέργεια στην εγκατάσταση κατανάλωσης του αυτοπαραγωγού. Αφορά σε σταθμό παραγωγής ο οποίος εγκαθίσταται στον ίδιο ή όμορο χώρο με την εγκατάσταση κατανάλωσης, που συνδέεται στο δίκτυο διανομής μέσω της ίδιας παροχής. Στον ενεργειακό συμψηφισμό η παραγόμενη ενέργεια δεν είναι απαραίτητο να ταυτοχρονίζεται με την καταναλισκόμενη.
Οι όροι και προϋποθέσεις ανάπτυξης σταθμών παραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό καθορίστηκαν αρχικά με την ΥΑ ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.24461 (ΦΕΚ Β’ 3583/31.12.2014), η οποία εν συνεχεία καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από την ΥΑ ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.175067 (ΦΕΚ Β’ 1547/5.5.2017), η οποία προσφάτως καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από την ΥΑ Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/15084/382 (ΦΕΚ Β’ 759/5.3.2019).
Στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα και διασυνδεδεμένα με αυτήν νησιά):
α) Η ισχύς κάθε σταθμού παραγωγής μπορεί να ανέρχεται μέχρι 20 kW ή μέχρι 50% της συμφωνημένης ισχύος της εγκατάστασης κατανάλωσης (σε kVA), εφόσον το τελευταίο μέγεθος υπερβαίνει τα 20 kW.
β) Ειδικά για αυτοπαραγωγούς MT καθώς και για σταθμούς αυτοπαραγωγής ανεξαρτήτως τάσης σύνδεσης από νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που επιδιώκουν κοινωφελείς ή άλλου δημοσίου συμφέροντος σκοπούς, γενικής ή τοπικής εμβέλειας, η ισχύς κάθε σταθμού παραγωγής μπορεί να ανέρχεται έως και στο 100% της συμφωνημένης ισχύος κατανάλωσης.
Victron Easy Solar 12/1600/70-16 MPPT 100/50-Μετατροπέας Inverter. Οι μετατροπείς Victron είναι συμβατοί με πολλά ηλιακά συστήματα. Για συστήματα συνδεδεμένα με πλέγμα, μπορούν να λειτουργήσουν με ένα ή δύο πάνελ καθώς και με μπαταρία. Λειτουργούν επίσης με ηλιακά συστήματα εκτός δικτύου.
Available on backorder
Αντιστροφείς της Victron οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Inverter off | |
---|---|
Ισχύς (W) | 700 |
Κατασκευαστής | Victron Energy |
Τάση Εισόδου (V) | 48V DC |
Τάση Εξόδου (V) | 230V AC |
Βαθμός απόδοσης (%) | 94 |
IP προστασία | IP20 |
Βάρος (kg) | 6.5 |
Εγγύηση (έτη) | 5 |
Άλλες πληροφορίες | Automatic transfer switch, Remote on-off switch |
Available on backorder
H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Νέος αντιστροφέας / φορτιστής 500VA
Ο Multi 500VA είναι ένας ισχυρός αντιστροφέας πραγματικού ημιτονοειδούς κύματος, αλλά παράλληλα και ένας εξελιγμένος φορτιστής μπαταριών με τεχνολογία προσαρμοζόμενης φόρτισης και διακόπτη μεταφοράς AC υψηλής ταχύτητας, σε ένα ενιαίο και συμπαγές περίβλημα.
Αποδεδειγμένη αξιοπιστία
Η τοπολογία πλήρους γέφυρας και ο τοροειδής μετασχηματιστής έχουν αποδείξει την αξιοπιστία τους εδώ και πολλά χρόνια.
Ο αντιστροφέας διαθέτει προστασία βραχυκύκλωσης και προστατεύεται από την υπερθέρμανση, είτε αυτή οφείλεται σε υπερφόρτιση είτε σε υψηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Η σειρά Victron Energy Phoenix είναι μετατροπείς καθαρού ημιτόνου, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και πολύ υψηλής απόδοσης. H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.Με την εφαρμογή Hybrid HF Technology οι συγκεκριμένοι μετατροπείς επιτυγχάνουν να συνδυάσουν με επιτυχία τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης με την δυνατότητα να υποστηρίζουν χωρίς προβλήματα φορτία με υψηλό ρεύμα εκκίνησης. Κατάλληλο για αυτόνομα συστήματα και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ηλεκτρονικές προστασίες :
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
All-in-one solar power solution The EasySolar combines a MPPT solar charge controller, an inverter/charger and AC distribution in one enclosure. The product is easy to install, with a minimum of wiring. The solar charge controller: Blue Solar MPPT 100/50 Up to three strings of PV panels can be connected to three sets of MC4 (PV-ST01) PV connectors.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
In stock
Inverter (αντιστροφέας) Victron Ολλανδικής προέλευσης, για αυτόνομα συστήματα (φωτοβολταϊκά, αιολικά, υβριδικά). Victron Phoenix 12/1200 μετατροπέας – ιnverter 12VDC – 230VAC 50Hz – 1200VA, καθαρού ημιτόνου με μέγιστη ισχύς 2400W. Με σύνδεση VE.Direct , δυνατότητα διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση χαμηλής τάσης μπαταρίας και ECO mode. Κατάλληλος για μεγάλη γκάμα εφαρμογών, ικανός να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε κάθε φορτίο. Αριστη επαγγελματική ποιότητα συμπαγές και ελαφρύ.
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Manufacturer | Victron Energy |
---|---|
Constant AC-performance | 1000W |
Input Voltage (V DC) | 9,2 17,3V |
Rated Output Voltage | 230V AC / Wechselstrom |
No-Load Self-Consumption | 8W |
Frequency Range | 50Hz / +-0,1Hz |
quality of power | echte Sinuswelle |
Standby Self-Consumption | 2W |
Temperature Range | -40°C bis 50°C |
Protection IP | IP20 |
Peak Performance | 2400W |
Permitted Humidity | max. 95 % RF (nicht kondensierend) |
Voltage Control | 12V DC / 230V AC |
Available on backorder
Αντιστροφείς 48V/1200VA IEC ή Schuko με αμιγή έξοδο ημιτονικού κύματος, υψηλής ισχύος και απόδοσης.
Ο συνδυασμός υψηλής συχνότητας και γραμμικής συχνότητας διασφαλίζει το μεγιστο δυνατό όφελος.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
O Multi είναι ένας ισχυρός αντιστροφέας ημιτονικού κύματος, ένας εξεζητημένος φορτιστής μπαταριών με τεχνολογία προσαρμοζόμενης φόρτισης και διακόπτη μεταφοράς AC υψηλής ταχύτητας, σε ένα ενιαίο κουτί μικρών διαστάσεων. O Multi αποτρέπει την υπερφόρτωση μιας πηγής με περιορισμένη τάση AC. Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή εάν αποσυνδεθεί η τροφοδοσία από την επίγεια πηγή ή τη γεννήτρια, ο αντιστροφέας που βρίσκεται μέσα στο Multi ενεργοποιείται αυτόματα και αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων φορτίων.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση
Δείτε όλες τις προσφορές εδώ
Available on backorder
5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ
Available on backorder
Available on backorder
Out of stock
Out of stock
5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου
Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Out of stock
Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί
Ελάχιστη ποσότητα αγοράς 6 τεμάχια
In stock
Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V ή 220V με προσθήκη inverter
In stock
Available on backorder
Available on backorder
Victron EasySolar 48/5000/70 MPPT 150/100 Color Control-Μετατροπέας Inverter. Οι μετατροπείς Victron είναι συμβατοί με πολλά ηλιακά συστήματα. Για συστήματα συνδεδεμένα με πλέγμα, μπορούν να λειτουργήσουν με ένα ή δύο πάνελ καθώς και με μπαταρία. Λειτουργούν επίσης με ηλιακά συστήματα εκτός δικτύου.
Available on backorder
6.5kwh-7.5kwh /24v/220AC – 24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium ( 5 χρόνια εγγύηση*)
24V Φωτοβολταϊκό Σύστημα Europe Premium με μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης και προσδόκιμο χρόνο ζωής 10-12 χρόνια
Ανάλυση συστήματος 6.5kwh-7.5kwh ( ανά 24ωρο τους καλοκαιρινούς μήνες).
Για αντίστοιχη απόδοση το Χειμώνα απαιτούνται τα διπλάσια πάνελ ή ανεμογεννήτρια 450-500 watt
Συσκευές: Ψυγείο ενεργειακής κλάσης Α Μεσαίο, Μεσαίο Πλυντήριο ΕCO (έως 1200watt) + Φωτισμός + 8 λάμπες + Τηλεόραση + μικροσυσκευές 550wh
4 τεμ. Φ/Β panel Solar Energy SE 330/ 330-335 watt Poly/ Ευρωπαϊκά.
4 τεμ. Μπαταρίες S. Energy ECOGEL 250 (250AH C20/ 280AH C100) τύπου GEL μπαταρίες. ( 1250 κύκλους DOD 50%)
1 τεμ. inverter καθαρού ημιτόνου Phoenix Inverter C 24/2000
2 τεμ. Ρυθμιστή φόρτισης ECO ES 150/30A προγραμματιζόμενο 150V με ψηφιακό display ( 2 χρόνια εγγύηση).
Βάσεις στήριξης φωτοβολταϊκών
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Out of stock
160AH – 216AH σε κύκλο φόρτισης C5 ωρών και C120 ωρών, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης 2V
Διάρκεια ζωής 12-14 χρόνια προσδόκιμα
Ειδικές τιμές για περισσότερα από 12 τεμάχια
Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ + μεταφορικά
In stock
Out of stock
Victron Energy -Blue Smart IP67 Charger 12/13(1) Φορτιστής Μπαταρίας. Φορτιστής με ενσωματωμένο Bluetooth για επικοινωνία και ρυθμίσεις από το κινητό σας. Με απόδοση έως και 94%, η απώλεια θερμότητας αυτών των φορτιστών είναι τρεις έως τέσσερις φορές μικρότερη σε σχέση με τις προδιαγραφές του κλάδου.
Available on backorder
Available on backorder
Φωτοβολταικά πάνελ πολυκρυσταλλικού πυριτίου υψηλής απόδοσης και πιστότητας 250 watt ( wp ).
Ευρωπαϊκών προδιαγραφών και πιστοποιήσεων με θετική ανοχή watt ( power plus) .
Ελάχιστη παραγγελία 3.00 kw 12 τεμάχια χ 250 watt ( wp) 3000 watt εγκατεστημένης ισχύος (0.79 ευρώ / ανά watt ).
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
In stock
130AH C20 / 120AH C10- Μπαταρία Gel για φωτοβολταϊκά αυτόνομα συστήματα.
Οι μπαταρίες της γκάμας AGM χαρακτηρίζονται από πολύ χαμηλή εσωτερική αντίσταση, γεγονός που τις καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλες για εφαρμογές εκκένωσης ρεύματος υψηλής έντασης όπως αντιστροφείς, προωστικούς κινητήρες και τα κινητήρες εκκίνησης. Η γκάμα των μοντέλων GEL παρέχει την καλύτερη ανθεκτικότητα βαθέως κύκλου και τη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. |
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Μπαταρία Victron 12V/66Ah Gel Deep Cycle που αντέχει σε επανειλημμένους κύκλους εκφόρτισης/φόρτισης χρησιμοποιώντας όλη την χωρητικότητα της μπαταρίας.
Available on backorder