Αυτόνομο φωτοβολταϊκό σύστημα για ψυγείο 12V / 65watt – 75 watt
Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V ή 220V με προσθήκη inverter
Goodwe GW50KN-MT 1100V inverter δικτύου για διασυνδεδμένα συστήματα net metering
Available on backorder
Goodwe GW50KN-MT 1100V-inverter-diktyou-net-metering, τιμές, προσφορές, αγορά, νετ μετερινγ ΔΕΗ, ΔΕΔΔΗΕ
Ο τριφασικός μετατροπέας Goodwe, 4-MPPT, 50 kW της σειράς MT της GoodWe είναι ιδανικός για έργα διανομής μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους, ειδικά για εμπορικές στέγες μεγάλης κλίμακας και αγροτικές εγκαταστάσεις. Η σειρά διαθέτει διαρύθμιση και καινοτόμο τεχνολογία ελέγχου για την επίτευξη μέγιστης απόδοσης 99%, με στόχο τη μεγιστοποίηση των αποδόσεων και της κερδοφορίας για τον ιδιοκτήτη του συστήματος.
Βελτιώστε την ενεργειακή σας συγκομιδή με τέσσερις MPPT trackers για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειες εξόδου που προκαλούνται από μερική σκίαση.
Η επικοινωνία PLC προσφέρει σταθερή μετάδοση δεδομένων και επιτρέπει την παρακολούθηση μεγάλων φωτοβολταϊκών συστημάτων σε απομακρυσμένες περιοχές.
Μέγιστη Ισχύς εισόδου: 65000 W
Εύρος τάσης εισόδου MPPT: 200-1000 V
Μέγιστη Τάση εισόδου DC: 1100 V
Τάση εκκίνησης: 200 V
Προστασία: IP65
Οθόνη / Επικοινωνία: LCD ή WiFi+APP / RS485 ή WiFi ή PLC
Μέγεθος (Πλάτος x Ύψος x Βάθος, mm): 586 x 788 x 267
Βάρος: 59 kg
Ως ενεργειακός συμψηφισμός νοείται ο συμψηφισμός της εγχεόμενης στο Δίκτυο ενέργειας από σταθμό παραγωγής με την απορροφώμενη ενέργεια στην εγκατάσταση κατανάλωσης του αυτοπαραγωγού. Αφορά σε σταθμό παραγωγής ο οποίος εγκαθίσταται στον ίδιο ή όμορο χώρο με την εγκατάσταση κατανάλωσης, που συνδέεται στο δίκτυο διανομής μέσω της ίδιας παροχής. Στον ενεργειακό συμψηφισμό η παραγόμενη ενέργεια δεν είναι απαραίτητο να ταυτοχρονίζεται με την καταναλισκόμενη.
Οι όροι και προϋποθέσεις ανάπτυξης σταθμών παραγωγής με ενεργειακό συμψηφισμό καθορίστηκαν αρχικά με την ΥΑ ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.24461 (ΦΕΚ Β’ 3583/31.12.2014), η οποία εν συνεχεία καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από την ΥΑ ΑΠΕΗΛ/Α/Φ1/οικ.175067 (ΦΕΚ Β’ 1547/5.5.2017), η οποία προσφάτως καταργήθηκε και αντικαταστάθηκε από την ΥΑ Αριθμ. ΥΠΕΝ/ΔΑΠΕΕΚ/15084/382 (ΦΕΚ Β’ 759/5.3.2019).
Στο Διασυνδεδεμένο Σύστημα (ηπειρωτική χώρα και διασυνδεδεμένα με αυτήν νησιά):
α) Η ισχύς κάθε σταθμού παραγωγής μπορεί να ανέρχεται μέχρι 20 kW ή μέχρι 50% της συμφωνημένης ισχύος της εγκατάστασης κατανάλωσης (σε kVA), εφόσον το τελευταίο μέγεθος υπερβαίνει τα 20 kW.
β) Ειδικά για αυτοπαραγωγούς MT καθώς και για σταθμούς αυτοπαραγωγής ανεξαρτήτως τάσης σύνδεσης από νομικά πρόσωπα δημοσίου ή ιδιωτικού δικαίου που επιδιώκουν κοινωφελείς ή άλλου δημοσίου συμφέροντος σκοπούς, γενικής ή τοπικής εμβέλειας, η ισχύς κάθε σταθμού παραγωγής μπορεί να ανέρχεται έως και στο 100% της συμφωνημένης ισχύος κατανάλωσης.
Αντιστροφείς 48V/1200VA IEC ή Schuko με αμιγή έξοδο ημιτονικού κύματος, υψηλής ισχύος και απόδοσης.
Ο συνδυασμός υψηλής συχνότητας και γραμμικής συχνότητας διασφαλίζει το μεγιστο δυνατό όφελος.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
O Multi είναι ένας ισχυρός αντιστροφέας ημιτονικού κύματος, ένας εξεζητημένος φορτιστής μπαταριών με τεχνολογία προσαρμοζόμενης φόρτισης και διακόπτη μεταφοράς AC υψηλής ταχύτητας, σε ένα ενιαίο κουτί μικρών διαστάσεων. O Multi αποτρέπει την υπερφόρτωση μιας πηγής με περιορισμένη τάση AC. Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή εάν αποσυνδεθεί η τροφοδοσία από την επίγεια πηγή ή τη γεννήτρια, ο αντιστροφέας που βρίσκεται μέσα στο Multi ενεργοποιείται αυτόματα και αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων φορτίων.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Victron Easy Solar 24/1600/40-16 MPPT 100/50-Μετατροπέας Inverter. Οι μετατροπείς Victron είναι συμβατοί με πολλά ηλιακά συστήματα. Για συστήματα συνδεδεμένα με πλέγμα, μπορούν να λειτουργήσουν με ένα ή δύο πάνελ καθώς και με μπαταρία. Λειτουργούν επίσης με ηλιακά συστήματα εκτός δικτύου.
Available on backorder
Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Δύο είσοδοι AC με ενσωματωμένο διακόπτη μεταφοράς
Το Quattro μπορεί να συνδεθεί σε δύο ανεξάρτητες πηγές τροφοδοσίας AC, για παράδειγμα σε μία επίγεια πηγή ισχύος και σε μια γεννήτρια, ή σε δύο γεννήτριες. Το Quattro συνδέεται αυτόματα στην ενεργή πηγή τροφοδοσίας.
Δύο έξοδοι AC
Η κύρια έξοδος λειτουργεί ως αδιάλειπτη παροχή. Το Quattro αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων σε αυτή φορτίων σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή όταν η κύρια τροφοδοσία / γεννήτρια αποσυνδεθεί. Αυτό συμβαίνει σχεδόν ακαριαία (σε λιγότερο από 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου) ώστε οι υπολογιστές και άλλες ηλεκτρονικές συσκευές να συνεχίσουν να λειτουργούν χωρίς διακοπή. Η δεύτερη έξοδος είναι ενεργή μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμη η κύρια τροφοδοσία AC σε μία από τις εισόδους του Quattro. Κατ’ αυτό τον τρόπο, φορτία που δεν πρέπει να τροφοδοτηθούν από την μπαταρία σε μία έκτακτη ανάγκη, όπως π.χ. ένας θερμοσίφωνας, μπορούν να συνδεθούν σε αυτή την έξοδο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
In stock
Αντιστροφείς της Victron οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Η σειρά Victron Energy Phoenix είναι μετατροπείς καθαρού ημιτόνου, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και πολύ υψηλής απόδοσης. Με την εφαρμογή Hybrid HF Technology οι συγκεκριμένοι μετατροπείς επιτυγχάνουν να συνδυάσουν με επιτυχία τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης με την δυνατότητα να υποστηρίζουν χωρίς προβλήματα φορτία με υψηλό ρεύμα εκκίνησης. Κατάλληλο για αυτόνομα συστήματα και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Out of stock
H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Η σειρά Victron Energy Phoenix είναι μετατροπείς καθαρού ημιτόνου, κορυφαίας ποιότητας κατασκευής και πολύ υψηλής απόδοσης. H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.Με την εφαρμογή Hybrid HF Technology οι συγκεκριμένοι μετατροπείς επιτυγχάνουν να συνδυάσουν με επιτυχία τον υψηλότερο βαθμό απόδοσης με την δυνατότητα να υποστηρίζουν χωρίς προβλήματα φορτία με υψηλό ρεύμα εκκίνησης. Κατάλληλο για αυτόνομα συστήματα και σε περιπτώσεις όπου χρειάζεται αδιάλειπτη παροχή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ηλεκτρονικές προστασίες :
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Πλήρως προγραμματιζόμενοι αντιστροφείς της Victron, οι οποίοι αναπτύχθηκαν για επαγγελματικό καθήκον. Η σειρά Phoenix των αντιστροφέων είναι κατάλληλη για το ευρύτερο φάσμα των εφαρμογών. Τα κριτήρια σχεδιασμού ήταν να παράγουν έναν καθαρού ημιτόνου αντιστροφέα με βελτιστοποιημένη αποδοτικότητα, αλλά χωρίς συμβιβασμούς στην απόδοση. Χρησιμοποιόντας υβριδική τεχνολογία HF, το αποτέλεσμα είναι ένα άριστης ποιότητας προιόν με συμπαγείς διαστάσεις, ελαφρύ σε βάρος και ικανό να παρέχει ισχύ, χωρίς προβλήματα, σε οποιοδήποτε φορτίο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Victron ECOMulti
This is a compact, single box solution which contains a 3kva inverter and 2.3kwh lithium Ion battery. This contains a 50A transfer relay and connects inline between your grid suppy and your PV inverter + protected loads.
The main advantage of this is its simple installation and simple operation. However while compact and easy to install…there are no limits in its functionality.
Its main operation is to charge its internal battery from surplus power from the PV system during the day. At night, the ECOMulti disconnects from the grid and runs from battery. If the power requirements is too high, or the battery runs low, then it reconnects to the grid.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
H μικρή σειρά αντιστροφέων της Victron συνεχίζει να χρησιμοποιεί την αποδεδειγμένη λύση της πλήρους γέφυρας με τοροειδή μετασχηματιστή. Η νέα σειρά ωστόσο διαθέτει νέο περίβλημα, νέα ηλεκτρονικά και νέο λογισμικό. Οι μονάδες αποτελούνται από ένα πλαίσιο χάλυβα με πλαστικό κάλυμμα, ενώ η ηλεκτρονική διαχείριση των μετατροπέων παρέχει βελτιωμένη δυναμική ευστάθειατης τάσης εξόδου. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, είναι το εύρος των επιλογών επικοινωνίας και παραμετροποίησης των χαρακτηριστικών που προσφέρει η Victron με τη χρήση του λογισμικούVE.Direct.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
Η Victron Phoenix 48/250 VE.Direct (MPN PIN482510200) είναι ένα μικρό ημιτονοειδές inverter με σταθερή απόδοση των 200W. Μετατρέπει τάση 48V DC σε 230V AC με καθαρό ημιτονοειδές κύμα, κατάλληλο για την παροχή ακόμα και σε ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Το επίπεδο απόδοσης του είναι πολύ υψηλό και χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία Eco-Mode ένα από τα καλύτερα στην κατηγορία αυτή.
Μέσω της θύρας επικοινωνίας VE.Direct και προαιρετικός εξοπλισμός είναι δυνατόν να συνδέσετε τον αντιστροφέα με έναν υπολογιστή ή το smartphone που επιτρέπει τη διαμόρφωση των διαφόρων παραμέτρων του συστήματος, όπως για παράδειγμα το διακόπτη ενεργοποίησης και απενεργοποίησης της τάσης σε χαμηλή φόρτιση της μπαταρίας. Άλλες ρυθμίσεις όπως η συχνότητα εξόδου ή η τάση, καθώς και μια διπολική επαφή-συναγερμός είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του μετατροπέα.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Available on backorder
10 Kwatt φωτοβολταικά σε στέγες με διασυνδεδεμένο στην ΔΕΗ φωτοβολταϊκό σύστημα με εγκατάσταση
Δείτε όλες τις προσφορές εδώ
Available on backorder
5kw με φωτοβολταϊκά σε στέγες με φωτοβολταϊκά και εγκατάσταση Επιπλέον προσφορές εδώ
Available on backorder
Available on backorder
Out of stock
Out of stock
5kw με φωτοβολταικά Mitsubishi PV (250W) 250 watt πολυκρυσταλλικού πυριτίου
Παράγει κατά μέσο όρο 6500kw το έτος ( για περιοχές Αττικής και νοτιότερα ) ενώ καλύπτει επιφάνεια 35-40 τετραγωνικών μέτρων σε πέρκολα ή 60 – 80 τετραγωνικών μέτρων σε ταράτσα . Εξοικονομεί 800-1000 ευρώ το χρόνο και αποσβαίνει το κόστος εγκατάστασης σε 5.5 – 6.5 χρόνια.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Out of stock
Κατάλληλο για net-metering, οικιακά φωτοβολταικά, πάρκα και φωτοβολταικοί σταθμοί
Ελάχιστη ποσότητα αγοράς 6 τεμάχια
In stock
Available on backorder
Αυτόνομο φωτοβολταϊκό κιτ / πακέτο για μικρό ψυγείο 65-75 watt /12V ή 220V με προσθήκη inverter
In stock
Available on backorder
Huawei SUN2000 6KTL M1-6k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.
Available on backorder
Η ενισχυμένη σειρά μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης GEL 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100 (Τύπου OPzV ), τεχνολογίας GEL παρέχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δίβολτο στοιχείο 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100 ως συσσωρευτής μπορεί να προσεγγίσει σε voltage float services ακόμη και τα 20 χρόνια ζωής.
Οι μπαταρίες 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100 Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλές Γερμανκές προδιαγραφές ποιότητας είναι δε κατάλληλες για βαθιές εκφορτίσεις και καταπονήσεις σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Προσδίδουν έως και 3.500 κύκλους με βαθμό εκφόρτισης 50%.
Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση τιμής ποιότητας και απόδoσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.
560Ah C100 / 3500 κύκλους φόρτισης στο 50% της εκφόρτισης
Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 χρόνια
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
125 watt μονοκρυσταλλικού πυριτίου υψηλής απόδοσης
Κορυφαία ποιότητα και απόδοση- Best value for money
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Ελάχιστη ποσότητα 2 τεμάχια
In stock
Solaredge SE SE10K SETAPP inverter δικτύου για φωτοβολταϊκά. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.
Available on backorder
Available on backorder
Out of stock
Παραγγελία από Ευρώπη. Παράδοση εντός 9-14 εργάσιμων ημερών. Ελάχιστη ποσότητα μία παλέτα 20 τεμάχια
Out of stock
Σετ 12 τεμαχίων (24V) Μπαταρίες 7 OPzS 700 2V
811AH – 1153AH σε κύκλο φόρτισης C10 ωρών και C120 ωρών, μπαταρίες βαθιάς εκφόρτισης 2V
Σειρά OPzS – Solar
Μοναδική Αξιοπιστία και Διάρκεια Ζωής
Οι μόνιμοι συσσωρευτές OPzS – Solar είναι ΣΩΛΗΝΩΤΟΥ τύπου χαμηλής συντήρησης, ειδικά σχεδιασμένοι για
κύκλους φόρτισης – εκφόρτισης υψηλής αυτονομίας και ασφάλειας.
Ειδικές τιμές για περισσότερα από 10 τεμάχια
Η τιμή δεν συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ + μεταφορικά
In stock
160Watt -200Watt 12V ή 24V για χρήση σε σκάφη ή κοντα στην θάλασσα. Ανεμογεννήτρια νέας βελτιωμένης αεροδυναμικής σειρά που δίδει σε σχέση με με την προηγούμενη σειρά AirX Land 400 μεγαλύτερη ημερήσια απόδοση κατά 25% γιατί λειτουργεί και παράγει ενέργεια σε σαφώς μεγαλύτερο εύρος αιολικού δυναμικού σε ένα 24ωρο. Διαθέτει σώμα – κέλυφος αλουμινίου και ρότορα-άξονα ανοξείδωτο.
Τιμή χωρίς ΦΠΑ
Out of stock
Available on backorder