Phocos PL 20

299.00 
239.00  Χωρίς ΦΠΑ
296.36  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

20A ψηφιακός προγραμματιζόμενος με δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών τάσεων

Ρυθμιστές Ενέργειας Συστήματος
 

Φορτιστής PL τεσσάρων σταδίων, o αλγόριθμος ενσωματώνει πραγματική διαμόρφωση εύρους παλμού (PWM) σταθερή τάση ελέγχου σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του συνόλου του κύκλου φόρτισης. Όλες οι τάσεις φόρτισης και οι χρόνοι είναι ρυθμιζόμενα πάνω γενναιόδωρα ευρύ φάσμα. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σύστημα χρέωσης που ταιριάζουν ακριβώς για οποιαδήποτε προσαρμοσμένα απαιτήσεις που εσείς, ο πελάτης σας, ή τον κατασκευαστή της μπαταρίας σας μπορεί να έχει.

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Out of stock

  ... people are viewing this right now

  Share

20A ψηφιακός προγραμματιζόμενος με δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών τάσεων

Ρυθμιστές Ενέργειας Συστήματος
 

  • 12V, 24V, 32V, 36V και 48V σε έναν ελεγκτή
  • Built-in 30 ημέρες καταγραφέα δεδομένων
  • Πολυλειτουργική οθόνη LCD
  • Εξωτερικές αισθήσεως ρεύματος (προαιρετικό)
  • RS232 interface (προαιρετικό)
  • Υβριδικό σύστημα ελέγχου
  • Ευρέως προγραμματιζόμενη
  • Built-in προγραμματιζόμενης λογικής

Φορτιστής PL τεσσάρων σταδίων, o αλγόριθμος ενσωματώνει πραγματική διαμόρφωση εύρους παλμού (PWM) σταθερή τάση ελέγχου σας δίνει τον πλήρη έλεγχο του συνόλου του κύκλου φόρτισης. Όλες οι τάσεις φόρτισης και οι χρόνοι είναι ρυθμιζόμενα πάνω γενναιόδωρα ευρύ φάσμα. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το σύστημα χρέωσης που ταιριάζουν ακριβώς για οποιαδήποτε προσαρμοσμένα απαιτήσεις που εσείς, ο πελάτης σας, ή τον κατασκευαστή της μπαταρίας σας μπορεί να έχει. Φυσικά, στις περισσότερες περιπτώσεις, μπορείτε να επιλέξετε από ένα από τα προεπιλεγμένα προγράμματα μας, τα οποία καλύπτουν τα περισσότερα είδη των ηλεκτρικών στηλών και των συστημάτων εξαιρετικά καλά.

Η PL έχει πολλά άλλα κόλπα στα μανίκια της, καθώς μπορεί να ελέγξει γεννήτριες, φώτα της νύχτας, back-up φόρτιση της μπαταρίας, πολλές εφαρμογές χρονόμετρα και πολλά άλλα!

Μια ολοκληρωμένη οθόνη LCD δείχνει την τάση της μπαταρίας, ρεύμα φόρτισης Αχ, μέσα και έξω, το ρεύμα φορτίου, τη θερμοκρασία της μπαταρίας (με προαιρετικό αισθητήρα) και πολλά άλλα. Δεδομένα απόδοσης του συστήματος είναι διαθέσιμη για τις προηγούμενες 30 ημέρες. Ο ελεγκτής θυμάται τι συνέβη, ακόμα και αν ο χρήστης δεν μπορεί.

Με το προαιρετικό PLI interface και PLCom λογισμικού, ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση το σύνολο των PL funtions από έναν απομακρυσμένο υπολογιστή. Όλα τα δεδομένα μπορούν να διαβαστούν και όλες οι ρυθμίσεις προσαρμοστεί.

Επειδή PL μπορεί να χειριστεί 12, 24, 32, 36 και 48V συστήματα και να ρυθμιστεί με οποιεσδήποτε απαιτήσεις μπαταριών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε PL σχεδόν σε κάθε μπαταρία δουλειά φόρτιση. Μπορεί να είναι ο μοναδικός ρυθμιστής θα χρειαστεί ποτέ να παραγγείλετε. (Υψηλότερες τάσεις Διαθέσιμο κατόπιν ειδικής παραγγελίας).

Χαρακτηριστικά:

• Ρυθμιζόμενη: Όλες οι ρυθμίσεις είναι ρυθμιζόμενα και αποθηκεύονται σε μη πτητική μνήμη, ώστε να μην χάσετε τις προσαρμοσμένες σας που έχει συσταθεί, αν η μονάδα θα πρέπει να αποσυνδεθεί από την μπαταρία.

• Οθόνη: Φιλικό προς το χρήστη οθόνη LCD. Κάθε αριθμός έχει μια ετικέτα.

• Μέτρηση Ενέργειας: Καθημερινή φορτίου και Ah επιβάρυνσης πλέον μέλος της φόρτισης, όλα καταγράφονται για 30 ημέρες

• Τέσσερις κανονισμός Stage: Boost, Απορρόφηση, Float και την εξίσωση που διατίθενται ανάλογα με τον τύπο της μπαταρίας.

• Ιστορία: Εγγραφές επιβάρυνση και Ah φορτίο, Max / Min.. μπαταρία τάσεις, SOC, και οι χρόνοι Float για τις τελευταίες 30 ημέρες. Μπορείτε να πείτε πόση ενέργεια ήταν πραγματικά συλλέγονται και χρησιμοποιούνται. Η ιστορία μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο κατά τη διάγνωση ενός προβλήματος του συστήματος.

• Έλεγχος Generator: Ένα εξελιγμένο ελεγκτή γεννήτρια περιλαμβάνεται με τέσσερις διαφορετικούς τρόπους ελέγχου και ένα ήσυχο επιλογή του χρόνου.

• Έλεγχος Event: Ένα ισχυρό ελεγκτή εκδήλωση / χρονοδιακόπτη επιτρέπει το φορτίο και / ή τερματικό σταθμό γενικής Σκοπός να ενεργοποιήσετε / απενεργοποιήσετε ένα ευρύ φάσμα των φορτίων (π.χ. αντλίες, φώτα, κινητήρες κ.λπ.), σύμφωνα με το χρήστη που καθορίζεται σύνολο συνθηκών.

• Συναγερμός: Υπάρχει ένα ρυθμιζόμενο υψηλή ή χαμηλή έξοδος συναγερμού μπαταρία η οποία μπορεί να οδηγήσει μια εξωτερική συσκευή συναγερμού.

• Δευτεροβάθμια φόρτισης μπαταρίας: Όταν η κύρια τράπεζα της μπαταρίας είναι πλήρης, PL μπορεί να παρέχει ένα σήμα για να αλλάξετε ένα ρελέ, έτσι ώστε το σύνολο ή μέρος της εισόδου ΦΒ μπορεί να χρεώσει μια δευτερεύουσα μπαταρία. Δευτεροβάθμια φόρτιση της μπαταρίας ελέγχεται επίσης.

• Τηλεχειριστήριο: Με την προαιρετική οθόνη PLM τηλεχειριστήριο, όλες οι λειτουργίες μπορούν να έχουν πρόσβαση σε PL από έως και 100 μέτρα μακριά. PLM ταιριάζει σε ένα πρότυπο διακόπτη φωτός πλάκα τοποθέτησης.

• Data Comms: Η επικοινωνία με έναν υπολογιστή είναι δυνατή μέσω της προαιρετικής θύρας PLI RS232. Αυτό επιτρέπει τη γρήγορη λήψη όλων των δεδομένων και την προσαρμογή των ρυθμίσεων. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσω modem για απομακρυσμένες περιοχές κλπ.

• Προστασία: Προστασία από βραχυκύκλωμα, αντίστροφη ροή και κεραυνούς. Χαμηλό φορτίο αποσύνδεσης μπαταρίας λειτουργία χτισμένο in Current περιορισμό σε περίπτωση υπερθέρμανσης ή πάνω από την τρέχουσα. Πλήρης σύμμορφη επίστρωση προστατεύει από τη διάβρωση.

• Εξωτερικές αναστομώσεις: Μέχρι δύο εξωτερικές διακλαδώσεις μπορούν να προστεθούν χρησιμοποιώντας προαιρετικό DC απομονώνονται PLS2 προσαρμογείς shunt. Μετατροπέα και / ή το φορτιστή μπαταρίας και άλλες εξωτερικές ρεύματα μπορούν να συμπεριληφθούν στις αναγνώσεις Ah και SOC.

• Υβριδικά Συστήματα: Αν PL είναι κατά κύριο λόγο μια συσκευή για τον έλεγχο της φόρτισης των μπαταριών με φωτοβολταϊκών πάνελ, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με άλλες πηγές ενέργειας, όπως η αιολική, υδροηλεκτρική ενέργεια και καύσιμα-γεννήτριες. PL υποστηρίζει σειρές και ελέγχου παράκαμψης. Αυτό επιτρέπει PL να χρησιμοποιηθούν σε μια σειρά από σχέδια Solar Hybrid συστήματος. Σε υβριδικά συστήματα, το ηλιακό στοιχείο μπορεί να ελεγχθεί μέσω της ηλιακής ακροδέκτη εισόδου, ενώ η δευτερεύουσα πηγή ενέργειας (αιολική, υδροηλεκτρική) ελέγχεται από τον έλεγχο παραλληλισμό με το φορτίο ή τον σταθμό γενικού σκοπού.

• Διατίθεται σε 20, 40 και 60Α Εκδόσεις: Με τη χρήση του προαιρετικού PLA πολλαπλών μονάδα ελέγχου, ο χρήστης μπορεί να χρησιμοποιήσει έως και τρεις ρυθμιστές φόρτισης PL μαζί να εργαστούμε σε φωτοβολταϊκά συστήματα μέχρι 180 Amps. PLA παρέχει μια κοινή διεπαφή επικοινωνίας, τέσσερις συναγερμούς ή εξόδους κανάλι ελέγχου, καθώς και τον έλεγχο σε μια ξεχωριστή μονάδα ελέγχου φορτίου (LS1).

Τιμή χωρίς ΦΠΑ

Weight 1 kg
Brand

Most viewed products

Recently viewed products

  • -19%Limited
    Μπαταρία Victron 12V/14Ah AGM Deep Cycle 48.00 
    38.72  Χωρίς ΦΠΑ
    48.01  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Μπαταρία Victron 12V/14Ah AGM Deep Cycle

    Μπαταρία Victron 12V/14Ah AGM Deep Cycle φωτοβολταϊκών κλειστού τύπου βαθειάς εκφόρτισης της εταιρίας Victron Energy για υψηλά αμπέρ εκκίνησης.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    MultiPlus C 12/2000/80-30 120V 1,257.00 
    1,009.00  Χωρίς ΦΠΑ
    1,251.16  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    O MultiPlus είναι ένας ισχυρός αντιστροφέας ημιτονικού κύματος, ένας εξεζητημένος φορτιστής μπαταριών με τεχνολογία προσαρμοζόμενης φόρτισης και διακόπτη μεταφοράς AC υψηλής ταχύτητας, σε ένα ενιαίο κουτί μικρών διαστάσεων. Διατίθεται στα μοντέλα από 500VA έως 5000VA. O MultiPlus αποτρέπει την υπερφόρτωση μιας πηγής με περιορισμένη τάση AC. Σε περίπτωση βλάβης στο δίκτυο ή εάν αποσυνδεθεί η τροφοδοσία από την επίγεια πηγή ή τη γεννήτρια, ο αντιστροφέας που βρίσκεται μέσα στο Multi ενεργοποιείται αυτόματα και αναλαμβάνει την τροφοδοσία των συνδεδεμένων φορτίων.

    Available on backorder

  • -16%Limited
    Φορτιστής Μπαταριών Centaur Charger Centaur Charger 12/50 (3) 510.00 
    430.00  Χωρίς ΦΠΑ
    533.20  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Η νέα γκάμα φορτιστών μπαταρίας Centaur της Victron Energy έχουν σχεδιαστεί έτσι, ώστε να αποτελούν ένα πραγματικά παγκόσμιο

    προϊόν. Η εκπλήρωση των κανονισμών και οι προδιαγραφές τους εισόδου/εξόδου αποτελούν καίρια χαρακτηριστικά της νέας γκάμας της

    αναγνωρισμένης ολλανδικής κατασκευάστριας εταιρείας.

    Σχεδιασμένη για να εκπληρώνει τις προδιαγραφές τόσο των κανονισμών CE της Ευρωπαϊκής Κοινότητας και της UL για τις ΗΠΑ, η γκάμα

    μοντέλων Centaur διαθέτει είσοδο αυτόματης κλιμάκωσης που καλύπτει εισόδους 90-265Vac 50/60Hz, γεγονός που σημαίνει ότι μπορούν να

    χρησιμοποιηθούν σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    Huawei SUN2000 6KTL M1-6k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός-φωτοβολταικά,net metering, φωτοβολταικά σε στέγη, οικιακά
    Huawei SUN2000 6KTL M1-6k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός 1,513.00 
    1,207.95  Χωρίς ΦΠΑ
    1,497.86  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Huawei SUN2000 6KTL M1-6k W Inverter Φωτοβολταϊκών Τριφασικός. Κατάλληλος inverter για net metering, φωτοβολταϊκά σε στέγες, οικιακά και επαγγελματικά φωτοβολταϊκά συστήματα.

    Available on backorder

  • -20%Limited
    ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης  5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100
    Μπαταρία βαθιάς εκφόρτισης 2V Gel 5 ECOPVV 550 560Ah c100 279.00 
    223.90  Χωρίς ΦΠΑ
    277.64  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    ΜΠΑΤΑΡΙΑ 2V GEL βαθιάς εκφόρτισης  5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100

    Η ενισχυμένη σειρά μπαταριών βαθιάς εκφόρτισης GEL 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100 (Τύπου OPzV ), τεχνολογίας GEL παρέχει πραγματικά εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωής. Το δίβολτο στοιχείο 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100  ως συσσωρευτής μπορεί να προσεγγίσει σε voltage float services  ακόμη και τα 20 χρόνια  ζωής.

    Οι μπαταρίες 5 ECOPVV 550/ 560Ah 2V C100 Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις υψηλές Γερμανκές προδιαγραφές ποιότητας είναι δε κατάλληλες για βαθιές εκφορτίσεις και καταπονήσεις σε ακραίες συνθήκες λειτουργίας. Προσδίδουν έως και 3.500 κύκλους με βαθμό εκφόρτισης 50%.
    Αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή σε σχέση τιμής ποιότητας και απόδoσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

     

    560Ah C100 / 3500 κύκλους φόρτισης στο 50% της εκφόρτισης

    Εγγύηση Αντιπροσωπείας 2 χρόνια

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

  • -37%LimitedSold Out
    Ανεμογεννήτρια 1000 -1100 watt έως 1500 watt/24v 1,580.00 
    995.00  Χωρίς ΦΠΑ
    1,233.80  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Ανεμογεννήτρια 1000 watt – 1100 watt 24v με μέγιστη ισχύ /1500 watt* max /24v αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής τύπου Marine για χρήση κοντά σε θάλασσα.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Out of stock

  • -16%Limited
    Quattro 24/3000/70-50/50 – Inverter Καθαρού Ημιτόνου για Φωτοβολταϊκά 2,100.00 
    1,774.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,199.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Ο Quattro μπορεί να συνδεθεί σε δύο ανεξάρτητες πηγές τροφοδοσίας AC, για παράδειγμα σε επίγεια πηγή ισχύος και σε μια γεννήτρια, ή σε δύο γεννήτριες. Το Quattro συνδέεται αυτόματα στην ενεργή πηγή τροφοδοσίας. Ο Quattro αποτρέπει την υπερφόρτωση μιας πηγής με περιορισμένη τάση AC. Πρώτα, η φόρτιση της μπαταρίας μειώνεται αυτόματα όταν ενδέχεται να υπάρξει υπερφόρτωση. Το δεύτερο επίπεδο αυξάνει την ισχύ μιας γεννήτριας ή τη δευτερεύουσα παροχή από επίγεια πηγή με ισχύ που προέρχεται από την μπαταρία.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    In stock

  • -13%Limited
    Victron Energy-Phoenix Smart IP43 Charger 12/30 (1+1) Φορτιστής Μπαταριών-Φορτιστής Μπαταριών,τιμές.κριτικές
    Victron Energy-Phoenix Smart IP43 Charger 12/30 (1+1) Φορτιστής Μπαταριών 400.00 
    348.00  Χωρίς ΦΠΑ
    431.52  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    Victron Energy-Phoenix Smart IP43 Charger 12/30 (1+1) Φορτιστής Μπαταριών. Με ενεργοποιημένο το Bluetooth, μπορείτε να παρακολουθείτε τον φορτιστή και να ρυθμίζετε ξυπνητήρια απευθείας από το τηλέφωνό σας

    Available on backorder

  • -28%Limited
    STUDER XTH 3000-12 3,352.00 
    2,399.00  Χωρίς ΦΠΑ
    2,974.76  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    3000 VA 12 Vdc 230 Vac / 50 Hz με σύστημα μεταγωγής και ενσωματωμένο φορτιστή μπαταριών 160A.

    Studer Xtender
    Ο Studer Xtender μετατροπέας, αποτελεί την ιδανική λύση για πολύπλοκα υβριδικά συστήματα. Μπορεί να προσαρμοστεί και να συνδεθεί με Φ/Β πλαίσια μικρές ανεμογεννήτριες, ηλεκτρογεννήτριες πετρελαίου ακόμα και με το δημόσιο ηλεκτρικό δίκτυο, ανεξάρτητα από το αν λειτουργεί ως μονοφασικός ή τριφασικός μετατροπέας.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

  • -38%Limited
    Cotek S1500-212/224 750.00 
    468.00  Χωρίς ΦΠΑ
    580.32  Συμπεριλαμβάνει ΦΠΑ

    1500WATT ( 2000VA)  /12V ή 24V ή 48V καθαρού ημιτόνου

    PURE sinewave ΕΞΟΔΟΣ 220V/50Hz 1500W/PEAK 2000W

    Καθαρή παραγωγή κυμάτων ημιτόνου. (<3% THD)

    “Χαμηλής ισχύος λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας” για τη διατήρηση της ενέργειας.

    Τιμή χωρίς ΦΠΑ

    Available on backorder

Επιδοτήσεις, Phocos PL 20 ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ, CHARGE REGULATOR, Επιδότηση φωτοβολταικών,

Επιδοτήσεις, Phocos PL 20 ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΦΟΡΤΙΣΗΣ, CHARGE REGULATOR,Επιδότηση φωτοβολταικών,

Επιδοτήσεις, Phocos PL 20A ψηφιακός ρυθμιστής φόρτισης, προγραμματιζόμενος με δυνατότητα ελέγχου πολλαπλών τάσεων τεσσάρων σταδίων, κόστος, εταιρία Επιδότηση φωτοβολταικών σε στέγη,

Close My Cart
Close Wishlist
Recently Viewed Close
Close
Close
Categories